Home » Bestel - Verzend info & Privacy

Bestel - Verzend info & Privacy

De beveiliging van de lucas juwelier site  is optimaal , zodra u uw persoonlijke gegevens gaat in vullen bent u beveiligd.

Bestellen via onze webshop is stap voor stap volgen wat u op uw scherm te zien krijgt en dan heeft het geen uitleg nodig ,

Plaats uw aankoop  in het winkelwagentje.

Vul uw gegevens in letop! vergeet het huisnummer niet ,

De manier van verzenden is geheel uw eigen keuze , kiest u voor aangetekend verzenden dan bent tijdens dit traject verzekerd via Lucas juwelier .

kiest u voor de regulieren post dan is de zendig niet verzekerd.

Kies de manier waarop of waarmee u wilt betalen,

Heeft u aangegeven dat u accoord gaat met onze verkoopvoorwaarde , wordt u bestelling in werking gezet.

Beschrijf bij opmerkingen,  wat u eventueel wilt laten graveren of welke vingermaat u heeft.

De sieraden en gebruiks artikelen die wij op uw verzoek hebben bewerkt vallen niet onder de garantie van: niet-goed-geld terug.

Een aankoop die  niet voldoet aan uw verwachtingen mag binnen 14 dagen onbeschadigd  worden  geretourneerd , de retour zending moet op de zelfde verzendwijze zoals u het heeft ontvangen worden retour gezonden,de retour verzendkosten zijn voor rekening van de verkoper.

Niet-Goed-geld terug garantie  

’De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.’’

 

Heeft u vragen of klachten : info@lucasjuwelier.nl  of  het contactformulier.

Artikelen met een aantoonbaar gebrek, worden per omgaande door Lucas juwelier vervangen voor het zelfde  nieuwe artikel, inclusief eventuele bewerking .

met uitsluiting van : slijtage of beschadiging tijdens gebruik of dragen

 

PRIVACY 

Uw bedrijf respecteert de privacy van alle gebruikers van haar Lucas website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Uw bedrijf zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Indien justitiële diensten of andere officiële instanties op juridische gronden inzage eisen in persoonlijke gegevens kan Uw bedrijf hiertoe overgaan.

Dit privacyreglement is van toepassing op alle activiteiten van Uw bedrijf. Door gebruik te maken van de diensten die Uw bedrijf u aanbiedt gaat u akkoord met de voorwaarden zoals die in dit reglement zijn opgenomen.

Uw bedrijf gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Om het winkelen bij Uw bedrijf zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u titels aanbevelen die u mogelijk interessant vindt.
  • Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door ons een e-mail naar info@lucasjuwelier.nl  te sturen of uw voorkeur aan te passen bij mijn account.
  • Als u bij Uw bedrijf een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens. In uw Uw bedrijf account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere bestelling opnieuw hoeft in te vullen.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback via het gastenboek, die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Uw bedrijf verkoopt uw gegevens niet 
Uw bedrijf zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Uw bedrijf 
Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Uw bedrijf, dan kunt u ons een e-mail naar info@lucasjuwelier.nl  sturen. Wij helpen u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.