Meester goudsmid en diamantair sinds 1971
Unieke collectie goud & zilver
Tevredenheidsgarantie
Snelle levering en altijd leuk ingepakt
Sluiten

Edelstenen en sieraden

Voor unieke edelstenen en sieraden gaat u naar Lucas Juwelier. Lucas Juwelier is namelijk de enige internet juwelier waarbij u unieke wisselsieraden van goud en zilver uit eigen atelier kunt bestellen. Al vanaf 1971 houdt Theo Lucas zich bezig met unieke edelstenen en sieraden. Bij deze sieraden kunt u denken aan wisselarmbanden, wisselbroches, wisselringen en wisselcolliers. Uiteraard kunnen bijpassende oorknoppen niet ontbreken en u kunt dus ook oorknoppen bestellen met wisselstenen, dit is tevens de specialiteit van Theo Lucas. edelstenen en sieraden

Op de website van Lucas Juwelier kunt u alle informatie over deze wisselsieraden vinden, maar uiteraard ook over andere edelstenen en sieraden. Lucas Juwelier heeft een ruim assortiment in verschillende creaties, modellen en voor diverse gelegenheden. U kunt voor trouwringen bij ons terecht, maar ook divers kinderbestek en uiteraard wanneer u graag een eigen ontwerp wilt laten maken is dat ook mogelijk.

Kijkt u rustig verder op deze website naar de diverse mogelijkheden van edelstenen en sieraden. Mocht u een geschikt exemplaar vinden dan kunt u deze al direct online bestellen. Wilt u liever langs komen of contact opnemen dan kan dat uiteraard ook. Gebruikt u hiervoor de volgende gegeven: 010-3100210 / info@lucasjuwelier.nl

Bent u op zoek naar een unieke briljanten ring?
De ontwerper Theo Lucas heeft een groot assortiment ringen in zijn online webshop. Wilt u originele sieraden voor een blijvende herinnering of simpelweg om uzelf te verwennen?  Lucas juwelier heeft wat u zoekt.

Lucas juwelier
De ontwerper Theo Lucas ontwerpt al jarenlang unieke en originele sieraden, uiteenlopend van colliers, broches, armbanden, en briljanten ringen. In de collectie ringen zijn altijd verschillende briljanten aanwezig, zoals de rosé gouden Engelse briljanten ring, of de geelgouden 18 karaats ring gezet met briljanten.

Wisselsieraden
De specialiteit van Lucas Juwelier zijn de wisselsieraden. U kiest bijvoorbeeld een ring of oorknoppen, in goud of zilver. Hierin kunnen verschillende schroefstenen geplaatst worden. U kunt zelf de stenen verwisselen om deze aan te passen aan de kleur van uw kleding of uw gemoedstoestand. Het schroefsysteem is handgemaakt en zeer vakkundig afgewerkt.

Interesse?
Heeft u interesse in een briljanten ring of ander sieraad van Theo Lucas? Kijk verder op deze site, en u kunt uw bestelling gemakkelijk plaatsen in de webshop.

© 2010 - Lucas juwelier - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy

Webshop ontwikkeling: ForResult