Meester goudsmid en diamantair sinds 1971
Unieke collectie goud & zilver
Tevredenheidsgarantie
Snelle levering en altijd leuk ingepakt
Sluiten

Goedkope sieraden

De leukste goedkope sieraden bestelt u eenvoudig en snel bij   Lucas Juwelier! Sinds 1971 staan wij in de brede omgeving van Voorburg en Goes  bekend als een juwelier die originele juwelen ontwerpt en vervaardigt. De  wisselsteen ring of andere sieraden, zijn de specialiteit van deze ontwerper.

Juwelen voor kinderen worden ook aangeboden in deze webshop.

Originele sieraden en juwelen
Goedkope sieraden hoeven per definitie niet minder mooi of van mindere kwaliteit te zijn. Wij laten u zien dat stijlvolle sieraden ook tegen een leuke prijs te koop zijn! In onze webwinkel vindt u altijd een aantal scherpe aanbiedingen. Uniek zijn design sieraden waarvan u de edelstenen kan wisselen en aan kan passen aan uw mood of uw outfit. Denkt u hierbij aan de Cartouche wisselring met zes verwisselbare edelstenen kogels, goedkoop en aantrekkelijk , maar toch exclusief!

Voor goedkope sieraden kunt u ook eens kijken bij onze tweedehands sieraden, vaak niet van nieuw te onderscheiden! tweedehandse juwelen zijn de moeite waard om naar tekijken .  Vragen? Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen! Dit kan via het telefoonnummer 010-3100210 of stuur ons een e-mail op info@lucasjuwelier.nl

© 2010 - Lucas juwelier - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy

Webshop ontwikkeling: ForResult