Meester goudsmid en diamantair sinds 1971
Unieke collectie goud & zilver
Tevredenheidsgarantie
Snelle levering en altijd leuk ingepakt
Sluiten

Kinderbestekjes met gratis naam en datum

Lucas Juwelier is een unieke internet juwelier waar u sieraden maar bijvoorbeeld ook kindercouverts met naam kunt bestellen. Kindercouverts waarin de eigen naam van het kind en een speciale datum GRATIS is gegraveerd is een uniek en vooral origineel baby – kinder geschenk  maar ook leuk om te geven ter gelegenheid van bijvoorbeeld de heilige communie. kinderbestek

Kinderbestek met naam hebben wij in edelstaal, verzilverd of zwaar verzilverd. De naam en datum graveren kost bij ons niets . Wij hebben voldoende keuzemogelijkheden; bijvoorbeeld een besteksetje van het schattige Nijntje, de vrolijke hondjes Woezel&Pip, maar ook Rupsje nooitgenoeg . Ook hebben wij zwaar verzilverd kindercouverts  (Haags Lofje). Dit zwaar verzilverde couvert is van juweliers kwaliteit. U krijgt dan ook 20 jaar garantie op de zilverlaag. wilt u een massief zilveren kindercouvert dan is dat ook mogelijk.

Lucas Juwelier verkoopt vele bijzondere sieraden omdat Theo Lucas veel zelf ontwerpt. De specialiteit van Theo Lucas is het wisselsieraad. Ook hierin heeft u vele verschillende keuzemogelijkheden. Kijk verder op deze website voor een duidelijk overzicht van de mogelijkheden.

Stap hier de online Lucas-winkel binnen

© 2010 - Lucas juwelier - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy

Webshop ontwikkeling: ForResult