Meester goudsmid en diamantair sinds 1971
Unieke collectie goud & zilver
Tevredenheidsgarantie
Snelle levering en altijd leuk ingepakt
Sluiten

Kindersieraden

Unieke sieraden voor jongen en meisjes
Bij Lucas juwelier vindt u een uitgebreide collectie bijzondere kindersieraden en babysieraden, bijvoorbeeld voor een doop, kraamcadeau of een verjaardag. Wanneer een kind een sieraad cadeau krijgt, dan heeft het een blijvende herinnering aan een bijzonder moment of een speciaal persoon. Lucas juwelier ontwerpt unieke sieraden voor jongens en meisjes. In de webshop is er de Kinderafdeling  waar u de hele collectie vindt. De kinderbestekjes graveren wij gratis! kindersieraden

Lucas juwelier
Theo Lucas heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van bijzondere sieraden. De sieraden worden gemaakt van goud, zilver, platina en edelstaal. Bij Lucas juwelier vindt u een uitgebreid aanbod met o.a. (trouw)ringen, kettingen, armbanden, horloges en baby- en kindersieraden.

Bezoek de webshop
Bekijk de complete collectie kindersieraden in onze webshop. U kunt gemakkelijk online uw bestelling plaatsen. Wilt u een persoonlijk sieraad laten ontwerpen? Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze sieraden? Aarzel dan niet en vul ons contactformulier in. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

© 2010 - Lucas juwelier - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy

Webshop ontwikkeling: ForResult