Meester goudsmid en diamantair sinds 1971
Unieke collectie goud & zilver
Tevredenheidsgarantie
Snelle levering en altijd leuk ingepakt
Sluiten

Losse Diamanten voor gouden, platina of zilveren sieraden

Lucas Juwelier biedt verschillende gouden ringen met modern geslepen  briljanten . De slijpvorm briljant is al jarenlang de meest populaire vorm voor de diamanten ringen.

Wie is Lucas Juwelier?
Lucas Juwelier heeft zich gespecialiseerd in sieraden met verwisselbare stenen. Denkt u hierbij aan ringen, oorknoppen, armbanden, broches, etc. Deze kunnen in zowel goud als zilver uitgevoerd worden. De verwisselbare stenen kunt u aan uw kleding aanpassen, en het is net alsof u elke keer een ander sieraad draagt.

Diamanten

Diamonds are for ever. 
Een altijd blijvende steen is de diamant. Een diamant geslepen tot een mooie briljant vorm kan zowel los als in een sieraad worden aangeschaft, en is in verschillende caraten (gewichten) verkrijgbaar. Het is ook mogelijk om een losse diamant te kopen om bijvoorbeeld in een trouwring te laten zetten, of om te plaatsen in uw eigen ontworpen sieraad.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Lucas Juwelier u te bieden heeft? Kijkt u gerust verder op deze website. Als u een vraag heeft kunt u het contactformulier invullen, of bellen met Theo Lucas op 010 3100210 Heeft u de diamant of briljant naar uw keuze in de webshop gevonden? Dan kunt u deze meteen bestellen, en u ontvangt uw bestelling binnen enkele dagen thuis.

© 2010 - Lucas juwelier - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy

Webshop ontwikkeling: ForResult