Home » Gastenboek

Ervaringen van klanten

Graag delen wij de ervaringen van onze klanten met u. U vindt hieronder verhalen van klanten die onze producten hebben besteld.
 
Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze websitebezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Vertel uw verhaal

Onze klanten aan het woord:


Gemiddelde beoordeling
 na 101 beoordelingen.

Jan Pieter uit Groningen

Prachtig baby armbandje met naamplaatje, snelle service en bezorging, hartelijk dank hiervoor.


Frederika uit Alphen aan den Rijn

Heel mooi naam armbandje met twee bloedkoraaltjes. Snelle levering op ons verzoek. Hartelijk dank!


Betty uit Hoofddorp

Ik heb een zilveren wisselbare steen ring met 6 verschillende edelstenen besteld en die kreeg ik super snel in huis, keurig verpakt, De ring is prachtig en de stenen kan ik mooi afwisselen!!! Ben er erg blij mee!!!


Coby uit Breda

Zilveren naamplaat armbandje gekocht. Zeer tevreden over de bestelling en de afhandeling, voor herhaling vatbaar.👍


Sandra uit landgraaf

Goedendag.Vandaag het armbandje voor de doop van mijn kleinzoon binnen gekregen en ik ben super blij heel mooi is het geworden.Normaal bestel ik niet graag via internet maar ik moet zeggen top is het geworden hij zal er veel plezier van hebben en een prachtige herinnering voor later.:).


Irma uit Ede

Heel goed! Voor de tweede keer babyarmbandje besteld. Prima mail contact gehad(zelfs op zondag) Mijn dank is weer groot!


Angeligue

Geachte heer en mevrouw ik wilde u nog bedanken voor de service inzake de bestelling van de ring. het feit dat u meedacht over de gekleurde balletjes en daarover belde vond ik zeer attent. inmiddels draag ik de ring alweer een maand met veel plezier. Met vriendelijke groet Angelique


Cindy

Hoi medewerker van Lucas Juwelier, Ik wil u graag heel erg bedanken voor de mooie spullen die ik vandaag al heb mogen ontvangen. Ik ben er heel erg blij mee!!! Groetjes, Cindy


leentje Schrooten uit Diepenbeek

Vandaag van Jos Bergmans een opwindbare oude horloge gekregen. Graag wil ik mijn dankbaarheid uiten omdat de horloge echt heel sierlijk is en prachtig in orde is; Nooit had ik maar durven dromen dat de horloge met onyx zo subtiel, verfijnd mooi kon zijn; Dank u wel. Tevens voor de prachtige verpakking Leentje


Monique Jasarevski uit Emmen

Gisteren 12-9-18 een babyarmbandje besteld met naam,..vandaag al ontvangen. echt supersnel. En wat is het mooi gedaan, het was een verassing welk lettertype er gebruikt zou worden omdat ik dat niet kon kiezen online, maar het ziet er prachtig uit en past precies bij het plaatje. Ontzettend bedankt, ook voor de leuke verpakking


P.M.C. Barkey uit Den Haag

Als er in onze familie-of vriendenkring een meisje word geboren,hoeven we zelden lang na te denken over een leuk cadeautje en bestellen we bij dhr Lucas een,met naam gegraveerd,baby armbandje Ook nu weer een schattig,gegraveerd exemplaar ontvangen en zoals gewoonlijk weer heel rap na de bestelling in huis Hartelijk dank Heer Lucas en ons zal U zeker als klant blijven houden


Irma uit Ede

Super snel! zondagavond laat besteld nu dinsdag al binnen, het ziet er top uit!


Anouk uit Gouda

Wij hebben de zilveren baby naamarmbandjes besteld voor onze tweeling. We zijn heel tevreden over de snelle levering en de bestelling was mooi verpakt. Kwaliteit is erg mooi voor de leuke prijs ook.


Harry vd Stege uit Nunspeet

Al meerdere malen hier een zilveren geboortelepel gekocht. Mails worden snel van antwoord voorzien, prima producten, snel thuis en mooi verpakt. Zeer tevreden!


Ilse Peeters uit Heerhugowaard

De Nijntje geboortelepel was mooi gegraveerd en in 5 dagen bezorgd, super service!


Mieke uit België

Zeer mooie producten en correcte service! Een aanrader om hier je geboorte armbandje te bestellen voor de kinderen!


Maria schulte uit Merksplas

Netjes en op tijd geleverd. Ziet er mooi uit. Zal in de toekomst hier nog bestellen. Mvg


A.Hundsdörfer uit Nieuwstadt

In kan alleen maar lof uitspreken voor een klantgerichte afhandeling en een passende verpakking. Top


B.A.Frelink uit Oostwoud

Super service!! Het door ons bestelde naam armbandje voor onze kleindochter is helaas niet aangekomen. Na dit gemeld te hebben kregen we zondemeer een nieuw exemplaar opgestuurd. Dat verdient een pluim!


Trees Roth uit Alkmaar

We zijn helemaal blij. Wat een snelle service. Zeker voor herhaling vatbaar. Dank u wel.